RENKLİ REJENERE İPLİK

Benzersiz özellikleri nedeniyle renkli rejenere iplik, giderek daha popüler hale geliyor. Daha yüksek renk yoğunluğu derecesi, daha uzun kullanım ömrü ve daha yumuşaklık hissi, rejenere ipliği daha tercih edilebilir kılıyor.

Benzersizliği, sınırsız renk oluşturma yeteneği ve uygun fiyatlarıyla Uşak renkli rejenere iplik, boyayla renklendirilmiş pet şişelerden yapılır ve daha sonra boyanmış plastikten iplik yapılır.

 

Renkli Rejenere İplik Nedir?

Her biri kendine özgü özelliklere sahip, çok çeşitli rejenere iplik türü vardır. Bazıları geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılırken; diğerleri renklendirilmiş yeni malzemelerden yapılmıştır.

Benzersiz görünüm ve dokulara sahip özel kumaşlar oluşturmak için renkli rejenere iplik Uşak fabrikalarında üretiliyor. Bu iplik daha önce geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılır ve bu da onu çevre dostu yapar.

 

Renkli Rejenere İplik Üretimi

Renk, herhangi bir ipliğin önemli parçasıdır ve rejenere iplikler, çok para harcamadan, bu rengi elde etmenin harika yoludur. Renkli rejenere iplik üretimi için herhangi kimyasal madde ya da boya kullanımına gerek olmadan, pamuk içerikli renkli iplikler elde edilerek yapılır.

  • Normal ipliklerden çok daha yumuşaktır. Bu da onu narin kumaşlar için mükemmel yapar.
  • İp ve tığ işi yapılırken, farklı renklerin bir araya getirilebildiği iplerdir.
  • Dayanıklı, uygun fiyatlı ve bulması kolaydır.
  • Özel bakım gerektirmez ve makinede yıkayıp kurutulabilir.

Renkli rejenere iplik; lif yumakları, iplik parçaları ya da kumaş kırpıntıları şeklinde; polyester, viskoz, pamuk gibi lif içerikli tekstil atıkları toplanarak üretilir. Bu atıklar, Uşak renkli rejenere iplik fabrikaları sayesinde, geri dönüşüm metodu kullanılarak yeniden iplik haline getirilir.

 

Renkli Rejenere İplik Fiyatları

Uşak renkli rejenere iplik fiyatları, bazı faktörlerin etkisini de ön plana çıkarıyor. İplikte kaç farklı renk kullanıldığı, her rengin ne kadar kullanıldığı, ipliğin kalitesi, yünün fiyatı, ipliği üretmenin maliyeti, elyaf çapı, eğirme tipi unsurlar, fiyatları etkiler.

Çok çeşitli renklerle boyanmış ve basılmış iplik yapmak için geri dönüştürülmüş malzemeler kullanan renkli rejenere iplik üreticileri, çoğu zaman ipliklere tasarım da basabilir.

Bu üreticiler tarafından kullanılan geri dönüştürülmüş malzemeler arasında; tüketim sonrası plastikler, tekstil atıkları vardır. Artık plastikler ve diğer malzemeler eritilir ve iplik haline getirilerek yenilenmiş iplikler satışa sunulur.

Facebokk Instagram Youtube Blog
Eskişehir Web Tasarım