TRİKO TORSİYONLU İPLİK

Üç farklı tip ipliğin birlikte bükülmesiyle elde edilen iplik türü Triko torsiyonlu iplik; benzersiz dikiş desenleri oluşturmak için mükemmeldir ve çok dökümlü his verir. Doğru triko iğneleri ile bu çok yönlü iplikle karmaşık tasarımlar yaratabilirsiniz.

Bu iplik türü, Uşak triko torsiyon fabrikalarında üretilir. Benzersiz şekle sahip olduğu ve çeşitli renklerde oluşturulabildiği için, örgü ve tığ işi için de idealdir.

 

Triko Torsiyon İpliği

Triko torsiyonlu iplikler; ipliğin uzunluğu boyunca bükülen ve ona benzersiz his ve görünüm veren iplik türüdür. İplik; benzersiz özelliklerinden dolayı, genellikle kazaklarda ve diğer giysilerde kullanılır.

Örgüde desen ve doku oluşturmak için kullanılan bu iplikler, Triko torsiyonlu iplik üreticileri tarafından üretiliyor ve kullanılan Tork; bu ip türüne benzersiz özelliklerini veren, bükülü iplikleri bir arada tutan ana güçtür.

 

Triko Torsiyonlu İplik Özellikleri

Günümüzde triko, birçok farklı iplik türünden yapılabilen, çeşitli kumaş ve dokularda mevcuttur. Triko torsiyon iplik üretimi noktasında; ipliğin aşınmasını ve ömrü önemlidir.

Triko bükülme ipliklerin üretim aşaması; Örüldüğünde veya tığ işi yapıldığında ipliğin nasıl davrandığını etkileyebilir. İpliğin giyildiğinde nasıl hissettiğini ve nasıl göründüğünü etkileyebilir. Bitmiş ürünün maliyeti üzerinde etkiye sahip olabilir.

  • Triko bükme iplikler, esnemesi gereken giysiler için mükemmel seçimdir.
  • Daha yumuşak his ve daha fazla dayanıklılık sunar.
  • Çok çeşitli şekil ve boyutlarda yapılabilir. Bu da giysi ve aksesuarlar için, örme kumaşlar onu mükemmel kılar.
  • Diğer iplik türleri kadar esnemez. Bu da hem rahat hem de gurur verici giysiler oluşturmak için kullanılabileceği anlamına gelir.
  • Diğer iplik türleri kadar, kolay karışmaz.
  • Boncuklanmaya ve keçeleşmeye karşı dayanıklıdır.
  • İplikteki büküm lifleri bir arada tutmaya yardımcı olur ve çözülme olasılığını azaltır.

Triko bükme iplikler; tekstil, spor malzemeleri ve tıbbi ekipman gibi farklı uygulamalarda kullanılabilen bükülmüş liflerden yapılır.

 

Triko Torsiyonlu İplik Fiyatları

İpliğin türü, çilenin boyutu, satıldığı yer, küresel ekonomik koşullar, moda trendleri, malzemenin bulunabilirliği, ürüne olan talep miktarı gibi birçok faktör, Uşak triko torsiyon iplik fiyatları belirleme konusunda etkilidir.

Bunun yanında bazı şirketler döviz üzerinden ücret alırken, diğerleri çile üzerinden ücret alabilir. Triko torsiyon iplik fabrikaları çoğunlukla bir toptaki yarda sayısını yard başına fiyatla çarparak iplik fiyatlarını belirler.

Facebokk Instagram Youtube Blog
Eskişehir Web Tasarım