UŞAK İPLİK FABRİKASI

Çeşitli elyafları, iplik haline getirmek için otomatik makineler kullanan Uşak iplik fabrikası; rejenere iplik, dokuma iplik, çorap ipliği, open end iplik ve daha fazlası iplik türünü üretiyor.

Kumaşa ya da diğer ürünlere dokunan iplikler, Uşak iplik sanayi ile hem ülkemizde hem de yurtdışına ihraç edilerek, ekonominin büyük bir bölümünü karşılıyor.

 

Dokuma İplik Üretimi

Dokuma iplik; istenen şekli oluşturmak için, bir dizi gerdirme cihazında bükülen veya çekilen tek iplikten yapılır. Dokuma iplik üreticileri, kumaş oluşturmak için birlikte bükülen iplikler yapar.

Dokuma iplik üretmenin birkaç yolu vardır ancak, en yaygın yöntem dokuma tezgahı kullanmaktır. Uşak pamuk iplik fabrikaları bükme ve katlama işlemi yapmak için, profesyonel makineler kullanır.

 

Uşak En İyi İplik Fabrikası

Doğru iplik şirketini seçmek, göz korkutucu olabilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz çok fabrika vardır ve bazı unsurlara dikkat etmek önemlidir.

  • İpliğin hangi sınıf kaliteye sahip olduğuna bakılmalıdır.
  • Nasıl sevk edileceği önemlidir.
  • Teslim alınma süreci incelenmelidir.
  • Şirketin iyi itibara sahip olup olmadığına bakılmalıdır.
  • Şirketin toplu alımlarda indirim sunup sunmadığına bakılır.
  • Şirketle ne kadar kolay iletişim kurulduğu incelenmelidir.

Tüm bu kriterler göz önüne alındığında, Uşak iplik fabrikaları, bu kriterlerin tamamını karşılıyor. Uygun fiyatlarının yanı sıra köklü firma olması da seçim yaparken dikkat edeceğiniz özellikleri arasındadır.

 

İplik Fiyatları

Uşak iplik firmaları rejenere ipliklerden, çorap ipliklerine, open end ipliklerden örgü ipliklere, Recycle ipliklere kadar birbirinden farklı iplik türlerini üretebilir. Bunun yanında Uşak iplik fiyatları; üretim maliyetlerine, talebe, ipliğin mevcudiyetine, işçiliğe, enflasyon oranlarına göre değişkenlik gösterecektir.

 

Türkiye’nin En İyi İplik Fabrikası

Turhan Türkay tarafından 1976 yılında pamuklu dokuma sektörüne 2 tarak makinesiyle giriş yapan BTZ Tekstil, Türkiye’nin en iyi iplik fabrikaları arasında yer alıyor. Yük iplik alanında 2011 yılından itibaren yatay entegrasyon sistemine geçen Uşak rejenere iplik üreticileri arasında kendini ön plana çıkan tekstil firması giderek daha da büyüdü.

BTZ Tekstil adı altında 12.500 metrekarelik alana sahip olan fabrikasıyla günümüzde 3 adet 600 gözlü iğ makinesine sahip olan firma, 12 adet tarak makinesi ve 4 adet cer makinesi ve tamamlayıcı ünitesiyle, Türkiye’nin sayılı iplik markalarından biri haline gelmiş ve hizmetlerini profesyonel şekilde sürdürmeye devam ediyor

Facebokk Instagram Youtube Blog
Eskişehir Web Tasarım